Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola; Pécsi Kulturális Központ, 7633 Pécs, Veress Endre u. 6. +3672/551-138, +3672/551-139 berze.nagy@gmail.com

Iskolánk kézműves tanárai zsűriztek a PÉTÁV rajzpályázatán!

A 2019-es Távhőszolgáltatás Napja alkalmából a Pécsi Távfűtő Kft. (PÉTÁV)  rajzpályázatot (“Füstmentes város”) hirdetett pécsi általános iskolák diákjai számára 2019 márciusában. A rajzpályázat zsűrizésére és a kiállítás megrendezésére iskolánkat, a Berze Nagy János AMI-t kérte fel Pécs városának távhő-szolgáltatója. A díjátadóra 2019. április 12-én került sor a szolgáltató irodaépületében.  A háromtagú zsűri (a Berze AMI három kézműves tanára: Salamon Ágnes, Svastics Pálné Bogáthy Zsuzsanna, Berényi Ágnes) a pécsi iskolákból beérkezett 653 pályaműből választotta ki azt a több, mint nyolcvanat, amely kiállításra került, és amelyek közül a kategóriák szerinti dobogós helyezettek és különdíjasok kerültek ki.

Sok szeretettel gratulálunk a díjazottaknak! 

A versenyről a PécsMa számolt be, a PÉTÁV pedig kisfilmet készített. 

További képek itt érhetőek el. 

Tantermen kívüli digitális oktatás
Tisztelt Szülők!

Mint arról bizonyára értesültek, a hétfői naptól bizonytalan időre "bezárták" az iskolákat, azaz a járvány terjedésének megállítása okán más oktatási rendben kell a tanévet tovább vinnünk. Ez a rendelet a Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskolára - mint köznevelési intézményekre - is kötelező érvényű.

A későbbi teendőinkről, az új oktatási rendről, annak megoldásairól a későbbiekben értesítjük Önöket.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Művészeti Iskola pedagógusai és vezetősége

Pin It on Pinterest

Share This