Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola; Pécsi Kulturális Központ, 7633 Pécs, Veress Endre u. 6. +3672/551-138, +3672/551-139 berze.nagy@gmail.com

Eddigi tehetséggondozó projektjeink:

  • 2016. január 22. – 2016. május 27.: Otthon Rábaközben

30 órás kiscsoportos fejlesztés a népi kultúra, rábaközi táncok területén, felkészítés az Oktatási Hivatal által szervezett IV. Tehetség(PONT) Napi Gyermek és Ifjúsági Szólótáncversenyre, amely egyben az Alap- és Középfokú Művészeti Iskolák Országos és Nemzetközi Szólótáncversenye.

33 órás kiscsoportos fejlesztés a népi kultúra, somogyi táncok területén, felkészítés az Oktatási Hivatal által szervezett III. Tehetség(PONT) Napi Gyermek és Ifjúsági Szólótáncversenyre, amely egyben az Alap- és Középfokú Művészeti Iskolák Országos és Nemzetközi Szólótáncversenye.

Tantermen kívüli digitális oktatás
Tisztelt Szülők!

Mint arról bizonyára értesültek, a hétfői naptól bizonytalan időre "bezárták" az iskolákat, azaz a járvány terjedésének megállítása okán más oktatási rendben kell a tanévet tovább vinnünk. Ez a rendelet a Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskolára - mint köznevelési intézményekre - is kötelező érvényű.

A későbbi teendőinkről, az új oktatási rendről, annak megoldásairól a későbbiekben értesítjük Önöket.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Művészeti Iskola pedagógusai és vezetősége

Pin It on Pinterest

Share This