Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola °° 7633 Pécs, Veress Endre u. 6. °° Bszla: 50800104-11089270 °° +3672/551-138, +3672/551-139 berze.nagy@gmail.com

Jogi nyilatkozat

A jelen honlap a Néptánccal a Gyermekekért Alapítvány által alapított és fenntartott Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola (a továbbiakban iskola) honlapja, amely honlapon az iskola szolgáltatásaival, működésével kapcsolatban információkat ismerhet meg. A jelen honlap, mint webhely és az azt alkotó weboldalak megtekintésével és használatával Ön kötelezőnek fogadja el a használati feltételeket. Az iskola bármikor módosíthatja a használati feltételeket, melyeket ezen az oldalon teszi majd közzé.

A webhelyen található anyagok – beleértve, de nem kizárólagosan, a szöveget, képanyagot, ábrákat, hanganyagot, videofelvételeket és egyéb tartalmat – az iskola, illetve az egyes szerzők tulajdonát képezik és mint ilyen, szerzői jogi védelem alatt állnak. Az anyagok módosítása, másolása, sokszorosítása, újbóli közzététele, feltöltése, letöltése, postai vagy egyéb továbbítása, a nyilvánosság számára megtekinthetővé tétele, más anyagok létrehozásához való felhasználása, illetve más közcélú vagy kereskedelmi célra történő felhasználása csak az iskola, illetve az egyes szerzők kifejezett írásos engedélyével történhet.

Pin It on Pinterest

Share This