Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola; Pécsi Kulturális Központ, 7633 Pécs, Veress Endre u. 6. +3672/551-138, +3672/551-139 berze.nagy@gmail.com

Víz világnapi díjeső

A Berze AMI székhelyén működő kézműves csoport “A víz világnapja – Vedd természetesen!” c. pályázaton csoportos és egyéni kategóriában is díjazásban részesült. Alsós kategóriában csoportos 1. helyezést értek el a gyerekek (Bányai Anna, Petrovics Kiara Mirella, Rab Virág Napsugár, Sós Panna, Ujpál Zóra Helka, Zomi Vivien Katalin, Fehér Liána, Szabó-Körmendi Eszter, Szentpéteri Flóra, Mikolovics Máté, Katona Melitta) felsős és egyéni kategóriában pedig a következő eredmények születtek:

  1. helyezett: Kőnig Boglárka
  2. helyezett: Surányi Vivien

AZ ünnepélyes díjátadóra 2018. március 21-én került sor Szigetváron. Ezúttal is köszönjük, hogy a szülők segítettek a gyerekek utaztatásában, illetve Szentpéteri Józsefnek a fotókat!

Felkészítő tanár: Berényi Ágnes (vizuális nevelőtanár, művészetterapeuta, tehetséggondozó)

Gratulálunk!

A gyerekek munkáit és a díjátadót megörökítő képeket itt találják. 

Tantermen kívüli digitális oktatás
Tisztelt Szülők!

Mint arról bizonyára értesültek, a hétfői naptól bizonytalan időre "bezárták" az iskolákat, azaz a járvány terjedésének megállítása okán más oktatási rendben kell a tanévet tovább vinnünk. Ez a rendelet a Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskolára - mint köznevelési intézményekre - is kötelező érvényű.

A későbbi teendőinkről, az új oktatási rendről, annak megoldásairól a későbbiekben értesítjük Önöket.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Művészeti Iskola pedagógusai és vezetősége

Pin It on Pinterest

Share This