Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola; Pécsi Kulturális Központ, 7633 Pécs, Veress Endre u. 6. +3672/551-138, +3672/551-139 berze.nagy@gmail.com

Újabb különdíj szalántai diákunknak az Országos Nemzetiségi Rajzversenyen

Az Oktatási Hivatal Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ által meghirdetett és szervezett Országos Nemzetiségi Rajzpályázaton szalántai növendékünk, Jójárt Mercédesz különdíjat kapott! (A nyertes pályamunka az az alkotás volt, melyet iskolánk a karácsonyi műsor meghívójához is felhasznált.)

A verseny célja a hazai nemzetiségek szellemi kultúrájának, népszokásainak, helyi hagyományainak a képzőművészet eszközeivel történő bemutatása, a nemzetiségi óvodások, kisiskolások kreativitásának fejlesztése volt.

Az eredményhirdetésre 2019. március 26-án került sor Budapesten az Alapvető Jogok Bizottságának Hivatalában, Mercédesz ott vette át a különdíjat.

Diákunknak és felkészítő tanárának, Mészáros Jánosnénak is gratulálunk!

Tantermen kívüli digitális oktatás
Tisztelt Szülők!

Mint arról bizonyára értesültek, a hétfői naptól bizonytalan időre "bezárták" az iskolákat, azaz a járvány terjedésének megállítása okán más oktatási rendben kell a tanévet tovább vinnünk. Ez a rendelet a Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskolára - mint köznevelési intézményekre - is kötelező érvényű.

A későbbi teendőinkről, az új oktatási rendről, annak megoldásairól a későbbiekben értesítjük Önöket.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Művészeti Iskola pedagógusai és vezetősége

Pin It on Pinterest

Share This