Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola; Pécsi Kulturális Központ, 7633 Pécs, Veress Endre u. 6. +3672/551-138, +3672/551-139 berze.nagy@gmail.com

Meseprojekt 6. Textilmesék (kiállításmegnyitó)

2018. április 20-án 17:00-kor nyílt meg tehetségfejlesztő csoportunk kiállítása a pécsi Kulturális Központ galériáján. A programra az EEMI támogatásával az NTP-MŰV-17-0058 azonosító számú pályázat keretében került sor. A megnyitón Virág Rita Cecília igazgató mellett beszélt Simon Szilvia foltvarró és Gellért Lívia pszichológus, művészetterapeuta is. A megnyitót Szentes Anett és tanítványainak témához kapcsolódó népi énekei színesítették. A részt vevő családtagok, vendégek megtekinthették a tanulók által készített textil témaköréhez kapcsolódó alkotásokat: sodrásokat, fonásokat, öltözékhez kapcsolódó darabokat. A megnyitón a gyerekek az általuk készített népi motívumokkal díszített pólót viselték. Nagy sikert arattak az általuk készített foltvarrott takarók, melyet a kiállítást követően hazavihettek. A projekt során készült képek május 4-ig még megtekinthetőek a vitrinekben kiállított tárgyakkal együtt. Mindenkit szeretettel várunk!

A kiállításmegnyitón készült további fotók itt megtekinthetőek.

Tantermen kívüli digitális oktatás
Tisztelt Szülők!

Mint arról bizonyára értesültek, a hétfői naptól bizonytalan időre "bezárták" az iskolákat, azaz a járvány terjedésének megállítása okán más oktatási rendben kell a tanévet tovább vinnünk. Ez a rendelet a Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskolára - mint köznevelési intézményekre - is kötelező érvényű.

A későbbi teendőinkről, az új oktatási rendről, annak megoldásairól a későbbiekben értesítjük Önöket.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Művészeti Iskola pedagógusai és vezetősége

Pin It on Pinterest

Share This