Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola; Pécsi Kulturális Központ, 7633 Pécs, Veress Endre u. 6. +3672/551-138, +3672/551-139 berze.nagy@gmail.com

Havasréti Pál és növendéke, Keresztes Levente Tésenfán muzsikált

A Baranya megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház ünnepélyes keretek között Tésenfa településnek adományozta a 2016. évi „Királykisasszonyok és Királyfiak Otthona” címet.

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület 2010. január 1-jével hirdette meg először Bács-Kiskun megye települései részére a Királykisasszonyok és Királyfiak Otthona cím elnyerését. Naptári évente az a település kaphatja meg az elismerést, ahol az előző év december 31-én megállapított statisztikai létszámhoz viszonyítva a legtöbben születtek adott megyében.

Ezt a jó példát az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja, ebben a pályázati évben minden megyében a megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házak közreműködésével kiosztják ezt a díjat az erre jogosult településnek és az érintett gyermekeknek.

A 2016-os születési adatok alapján Baranyában Tésenfa település nyerte el a címet, melyet ünnepélyes keretek között adtak át a falunak 2018. március 5-én a tésenfai Művelődési Házban. 

Az ünnepélyes átadáson beszédet mondott a falu polgármestere, Hideg József, illetve – többek között – tekerőn muzsikált a Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola népzenetanára, Havasréti Pál és növendéke, Keresztes Levente.

“A gyermek az öröm, a reménység… ígéret és gyönyörűség.”

Gárdonyi Géza

Tantermen kívüli digitális oktatás
Tisztelt Szülők!

Mint arról bizonyára értesültek, a hétfői naptól bizonytalan időre "bezárták" az iskolákat, azaz a járvány terjedésének megállítása okán más oktatási rendben kell a tanévet tovább vinnünk. Ez a rendelet a Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskolára - mint köznevelési intézményekre - is kötelező érvényű.

A későbbi teendőinkről, az új oktatási rendről, annak megoldásairól a későbbiekben értesítjük Önöket.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Művészeti Iskola pedagógusai és vezetősége

Pin It on Pinterest

Share This