Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola; Pécsi Kulturális Központ, 7633 Pécs, Veress Endre u. 6. +3672/551-138, +3672/551-139 berze.nagy@gmail.com

Döntőben 1. osztályos kézműves növendékünk a VI. “KÉPversKÉP” Würtz Ádám Képzőművészeti Pályázaton!

Takács Zita 1. osztályos növendékünk (Jurisics-csoport, felkészítő tanár: Svastics Pálné Bogáthy Zsuzsanna) döntőbe jutott a VI. “KÉPversKÉP” Würtz Ádám Képzőművészeti Pályázaton!

A döntőre 2019. május 10-én kerül sor a Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában Tamásiban. 

A döntőben a zsűri megismeri és értékeli a résztvevő tanulók feladatmegoldását, vizuális (megfigyelési, komponálási, felületmegjelenítési) képességeit, felkészültségét és képalkotó tudását. A versenyfeladat tetszőleges technikával elkészített versillusztráció lesz. 

Zitának és felkészítő tanárának, Svastics Pálné Bogáthy Zsuzsannának is gratulálunk, illetve sok sikert kívánunk a döntőhöz!

Tantermen kívüli digitális oktatás
Tisztelt Szülők!

Mint arról bizonyára értesültek, a hétfői naptól bizonytalan időre "bezárták" az iskolákat, azaz a járvány terjedésének megállítása okán más oktatási rendben kell a tanévet tovább vinnünk. Ez a rendelet a Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskolára - mint köznevelési intézményekre - is kötelező érvényű.

A későbbi teendőinkről, az új oktatási rendről, annak megoldásairól a későbbiekben értesítjük Önöket.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Művészeti Iskola pedagógusai és vezetősége

Pin It on Pinterest

Share This